sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Loving this

Ajattelin, että voisin näin alkuun esitellä itseni. Minä olen Saga. Saga Kiukas. Moi!

Olen VANUn ohjaaja ja yritän kovasti saada järkeä touhuumme, tosin organisointi voisi olla parempi sana. Tuottaja, puvustaja, maskeeraaja, kuvaaja, markkinoija, sanoittaja ja noin viisitoista muuta nimikettä kuuluu näin kivasti myös harrastajateatteriohjaajan arkeen. Nautin siitä.



En valehtele teille; me teatteriporukat olemme ehkä nörteimpiä kaikista. Katsokaa nyt vaikka Gleetä, joka on aika kaukana meistä. Me olemme ylpeitä nörttejä. On kiva tietää mitä tapahtuu kun napauttaa punaisten kenkien kantapäitä yhteen tai kun transuna menee ja tappaa Evita-koiran rahaa vastaan. Koetapa vaikka googlettaa se.

Isona minusta tulee elokuvaohjaaja, ja käsikirjoittaja. Kunhan mahtavilta teatterijutuiltani kerkeän - tällä tiellä on oltu nyt 12 vuotta. Eli siis kutosluokkalainen noin alakoulu-termeillä. Olen ollut kansalaisopiston näyttämötaiteiden opettajana kuin itsenäisten ryhmien ohjaajana ja taiteellisena johtajana sekä vierailevana luennoitsijana - produktioita ja koulua on takana pitkä liuta. Ja haluan pidemmän!

Lisäksi treeneissä pelaamme joskus Mario Karttia, se on tärkeää. Varsinkin kun voitan aina. Lähes aina. Osaan myös koodata jonkun verran.

Ensikerralla rustaan enemmän meidän tekemisistä, niitä on tullut dokumentoitua jo ihan kivasti. VANU voi hyvin ja vahvana, treenejä vedetään raivolla! Plussana voin kertoa että teemme tälläkin hetkellä upeaa produktiota josta ilmoitamme lähiaikoina. En malta odottaa kun saamme sen julkistaa!

Seuraavaan kertaan, live long and prosper!
Saga

Ps. CREW-puoli on vallannut blogiamme nämä ensimmäiset kirjoitukset mutta ei hätää, CAST pääsee pian osingoille myös. Meillä kun tuo crew ja cast menee aika sekaisin, kaikki kun tekevät ristiin kaikkea.

Pst. Yhteyttä meihin saa helposti: teatterivanu@gmail.com taikka facebookissa!

1 kommentti:

  1. Asian vierestä. Tiesittekö että, 83% Egyptiläisnaisista on kokenut seksuaalistahäirintää.

    VastaaPoista